Bali Akasa Villa

Lesser Sunda Islands, Seminyak
Bali Akasa Villa Genel
Bali Akasa Villa Genel
Bali Akasa Villa Dış Mekan
Bali Akasa Villa Dış Mekan
Bali Akasa Villa İç Mekan
Image More +63 fotoğraf
Bali Akasa Villa
Jl. Dewi Saraswati No. 100 Kerobokan Kelod, Kec. Kuta Utara Lesser Sunda Islands, Seminyak

Seminyak (Günbatımı Yolu) bölgesindeki Bali Akasa Villa misafirlere Sunset Point Alışveriş Merkezi ve Restoranlar Sokağı ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu villa Seminyak Plajı ile 1,8 mi (2,9 km) ve Legian Plajı ile 2,5 mi (4 km) mesafede.

Villada oda servisi sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler özel havuz ve düz ekran televizyon olan 6 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Özel mutfak ve içinde tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları, iPod takma konsolu ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve açık tenis kortu bulunmaktadır. Bu villada misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır.

Misafirler için hızlı giriş, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Villa,
Villa, 4 Yatak Odası
Villa,
Villa, 5 Yatak Odası
Room
Villa, 2 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu
Room
Royal Villa, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez, Havuz Manzaralı
Room
Villa, 6 Yatak Odası
Room
Villa (7 Bedrooms)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x