Villa By The Tarna

Güney Tayland, Koh Tao
Villa By The Tarna Genel
Villa By The Tarna Genel
Villa By The Tarna Genel
Villa By The Tarna Genel
Villa By The Tarna Genel
Image More +55 fotoğraf
Villa By The Tarna
33 Moo 1 Güney Tayland, Koh Tao

Villa By The Tarna misafirlere Koh Tao bölgesinde, plaj yakınında, Sairee Meydanı ve Sairee Plajı ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Island Muay Thai ile 1,1 mi (1,7 km) ve Mae Haad Kliniği ile 1,7 mi (2,8 km) mesafede.

Japon mutfağı sevenler için Sushi Madia ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 29 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Villa
Villa Seaview with Balcony
Room
The Tarna Villa
Room
Villa with Balcony

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x