Chaantalay Hotel

Güney Tayland, Koh Tao
Chaantalay Hotel Genel
Chaantalay Hotel Genel
Chaantalay Hotel Genel
Chaantalay Hotel Öne Çıkan Resim
Chaantalay Hotel Dış Mekan
Image More +42 fotoğraf
Chaantalay Hotel
35/8 Moo 1 Güney Tayland, Koh Tao

Chaantalay Hotel konaklamanızda Koh Tao bölgesinde, alışveriş bölgesinde, Sairee Plajı ve Ko Nang Yuan ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu otel Island Muay Thai ile 1,7 km (1 mil) ve Mae Haad Körfezi ile 3 km (1,9 mil) mesafede.

Otelin Amerika mutfağı alanında uzman restoranı Chaantalay Restaurant misafirlere öğle yemeği, akşam yemeği veya hafta sonu geç kahvaltı servisi yapıyor, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.30 ve 11.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 25 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı ve lobide kahve servisi vardır. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi sınırlı saatlerde ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Standard
Standard Üç Kişilik Oda
Superior
Superior Üç Kişilik Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x