Villa Bulfon

Orta Karintiya, Velden am Woerthersee
Villa Bulfon Genel
Villa Bulfon Genel
Villa Bulfon Genel
Villa Bulfon Genel
Villa Bulfon Genel
Image More +30 fotoğraf
Villa Bulfon
Am Corso 9-11 Orta Karintiya, Velden am Woerthersee

Velden am Wörther See bölgesindeki Villa Bulfon konaklamanızda, Casino Velden ve Worther Gölü ile 5 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Rosegg Kalesi ile 3,7 mi (6 km) ve Rosegg Hayvan Parkı ile 4 mi (6,5 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi için Restaurant Rosé ideal; otelin denize sıfır restoranı bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Misafirlerimiz için açık büfe dâhildir.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 30 oda mevcuttur. Banyolarda küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya özel plaj gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, otelde alışveriş ve genel oturma odası sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Basic Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x