Barry Memle Lake Side Resort

Avusturya Alpleri, Velden am Woerthersee
Barry Memle Lake Side Resort Genel
Barry Memle Lake Side Resort Genel
Barry Memle Lake Side Resort Genel
Barry Memle Lake Side Resort Genel
Barry Memle Lake Side Resort Genel
Image More +105 fotoğraf
Barry Memle Lake Side Resort
Klagenfurter Straße 26 Avusturya Alpleri, Velden am Woerthersee

Barry Memle Lake Side Resort size Velden am Wörther See merkezinde, Worther Gölü ile 4 dakika yürüyüş ve Casino Velden ile 10 yürüyme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Rosegg Kalesi ile 4,1 mi (6,6 km) ve Rosegg Hayvan Parkı ile 4,4 mi (7,1 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya plaj bar bulunuyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 20 odada mutfak, buzdolabı ve mikrodalga fırın bulunmaktadır. Select Comfort yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. İyi vakit geçirmeniz için şifreli televizyon kanalları ve DVD oynatıcı vardır. Ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet bulunmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Misafirlerimiz 3 açık yüzme havuzu keyfinden sonra özel plajda dinlenebilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kayak dolabı vardır. Kumarda şansınızı denemeye hazırsanız, ücretsiz kumarhane ulaştırma hizmetinden yararlanabilirsiniz.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık ofis ve limuzin hizmeti mevcuttur. Misafirler için tren istasyonundan otele ücretsiz transfer 24 saat hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Economy
Economy Stüdyo
Classic
Classic Apart Daire, 3 Yatak Odası (4-6)
Classic
Classic Apart Daire, 2 Yatak Odası (2-4)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x