Seevillen Excelsior

Avusturya Alpleri, Velden am Woerthersee
Seevillen Excelsior Genel
Seevillen Excelsior Öne Çıkan Resim
Seevillen Excelsior Yerinde Yemek
Seevillen Excelsior Oda Düzeni
Seevillen Excelsior Oda Düzeni
Image More +25 fotoğraf
Seevillen Excelsior
Südufer Straße 73 Avusturya Alpleri, Velden am Woerthersee

Velden am Wörther See bölgesindeki Seevillen Excelsior konaklamanızda, Casino Velden ve Rosegg Kalesi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı kır evi Worther Gölü ile 1,7 mi (2,8 km) ve Rosegg Hayvan Parkı ile 3,7 mi (6 km) mesafede.

Misafirlere her gün ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 6 odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere mikrodalga fırın ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için özel plajımız vardır. Ayrıca kiralık bisiklet mevcuttur. Bu kır evinde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve çamaşırhane vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Ev, 3 Yatak Odası, Göl Manzaralı, Göl Kenarı
Superior
Superior Ev, 3 Yatak Odası, Göl Manzaralı, Göl Kenarı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x