Villa Birdlake

Güney Sri Lanka Sahili, Hikkaduwa
Villa Birdlake Öne Çıkan Resim
Villa Birdlake Dış Mekan
Villa Birdlake Dış Mekan
Villa Birdlake Dış Mekan
Villa Birdlake Dış Mekan
Image More +39 fotoğraf
Villa Birdlake
Baddegama Road, Punchi Pathana Maragaha Hena Güney Sri Lanka Sahili, Hikkaduwa

Villa Birdlake konaklamanızda Hikkaduwa merkezinde, Hikkaduwa Mercan Resifi ve Hikkaduwa Milli Parkı ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu otel Seenigama Tapınağı ile 5 km (3,1 mil) ve Doğal Ay Taşı Madeni ile 11,9 km (7,4 mil) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli İngiliz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 10 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu Koloniyel stili otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır. (Ücretsiz) plaj servisiyle sörf alanına ve kumsala ulaşmak çok kolay.

Misafirler için valiz dolabı ve kütüphane vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Stüdyo Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Göl Manzaralı, Göl Kenarı
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Bahçe Manzaralı
Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 4 Yatak Odası, Göl Manzaralı
Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 4 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x