Shiny Lakeside Resort

Güney Sri Lanka Sahili, Hikkaduwa
Shiny Lakeside Resort Genel
Shiny Lakeside Resort Genel
Shiny Lakeside Resort Genel
Shiny Lakeside Resort Genel
Shiny Lakeside Resort Genel
Image More +41 fotoğraf
Shiny Lakeside Resort
Baddegama Road, Punchi Pathana Güney Sri Lanka Sahili, Hikkaduwa

Hikkaduwa bölgesindeki Shiny Lakeside Resort konaklamanızda, Jananandharamaya Budist Tapınağı ve Hikkaduwa Plajı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Narigama Plajı ile 1,6 mi (2,6 km) ve Hikkaduwa Mercan Resifi ile 2,1 mi (3,3 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LED televizyon olan 13 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Açık havuz ve kiralık bisiklet dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Havuz Manzaralı, Havuz Kenarı
Room
Basic Tek Büyük Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı
Room
Luxury Bungalov

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x