Villa Biondelli

Franciacorta Wine Area, Bornato
Villa Biondelli Öne Çıkan Resim
Villa Biondelli Dış Mekan
Villa Biondelli Dış Mekan
Villa Biondelli İç Mekan
Villa Biondelli İç Mekan
Image More +32 fotoğraf
Villa Biondelli
Via Giuseppe Biondelli 1 Bornato di Franciacorta Franciacorta Wine Area, Bornato

Cazzago San Martino bölgesindeki Villa Biondelli, Torbiere del Sebino Doğa Koruma Alanı ve Franciacorta Golf Club ile 10 dakika sürüş mesafesinde. Bu pansiyon Monte Isola ile 16 km (10 mil) ve Antica Strada Valeriana ile 16,1 km (10 mil) mesafede.

Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 5 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler bitişik şaraphane gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve lobide şömine sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, resepsiyonda emanet kasası ve asansör mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Luxury Süit
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Luxury Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x