Hill Colle - Camere & Bistrot

Franciacorta Wine Area, Erbusco
Hill Colle - Camere & Bistrot Öne Çıkan Resim
Hill Colle - Camere & Bistrot Dış Mekan
Hill Colle - Camere & Bistrot Dış Mekan
Hill Colle - Camere & Bistrot Dış Mekan
Hill Colle - Camere & Bistrot Dış Mekan
Image More +99 fotoğraf
Hill Colle - Camere & Bistrot
Via Trieste 8A Franciacorta Wine Area, Erbusco

Erbusco bölgesindeki Hill Colle - Camere & Bistrot misafirlere tarihi bölgede, Quistini Kalesi ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Bellavista ile 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu küçük otel Castello di Bornato ile 3,3 mi (5,4 km) ve Guido Berlucchi ile 3,4 mi (5,5 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi için HILL BISTROT ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca misafirler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi de yapılıyor. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 12 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Erbusco bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu küçük otel misafirlerimize 323 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire (5 Adults Apt 27)
Süit
Süit (Elegance 22)
Oda
Oda (Elegance 19)
Oda
Oda (Elegance 20)
Room
Apart Daire (6 Adults Apt 24)
Room
Apart Daire (6 Adults Apt 28)
Room
Apart Daire (4 Adults Apt 25)
Room
Apart Daire (4 Adults Apt 26)
Room
Apart Daire (3 Adults Apt 29)
Room
Oda (Elegance 23)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x