B&B Cascina San Martino

Franciacorta Wine Area, Passirano
B&B Cascina San Martino Öne Çıkan Resim
B&B Cascina San Martino Dış Mekan
B&B Cascina San Martino Dış Mekan
B&B Cascina San Martino Dış Mekan
B&B Cascina San Martino Dış Mekan
Image More +39 fotoğraf
B&B Cascina San Martino
Via S. Martino 13 Franciacorta Wine Area, Passirano

Passirano bölgesindeki B&B Cascina San Martino misafirlere kırsal bölgede, Torbiere del Sebino Doğa Koruma Alanı ve Franciacorta Outlet Village ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu aile dostu oda ve kahvaltı sunan otel Guido Berlucchi ile 6,5 km (4,1 mi) ve Franciacorta Golf Club ile 8,5 km (5,3 mi) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca oda ve kahvaltı sunan otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 3 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere çekyat ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve piknik alanı sunulmaktadır.

Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (Pinotblanc)
Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Family Oda (Chardonnay)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x