Villa Belfiori

Medio Campidano, Arbus
Villa Belfiori Genel
Villa Belfiori Genel
Villa Belfiori Öne Çıkan Resim
Villa Belfiori Dış Mekan
Villa Belfiori Dış Mekan
Image More +179 fotoğraf
Villa Belfiori
Via Vespucci 51 Medio Campidano, Arbus

Villa Belfiori konaklamanızda Arbus bölgesinde, Torre dei Corsari Plajı ile 2,1 km (1,3 mi) ve Funtanazza Plajı ile 13,1 km (8,2 mi) mesafede olacaksınız. Bu plaj olan otel Piscinas Plajı ile 21,8 km (13,6 mi) ve Montevecchio Madeni ile 26,7 km (16,6 mi) mesafede.

Yerel mutfak alanında uzman olan Hotel Villa Belfiori misafirlere havuz kenarı restoran keyfi sunuyor; içecek servisi yapılan bar/oturma salonu, okyanus manzarası ve açık havada yemek misafirlere sunulan ayrıcalıklar arasında. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere içecek servisi yapan havuz kenarı barı ve 2 plaj barı bulunmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 8 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spa küveti ve sezonluk açık havuz dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır. Misafirler 30 km içinde çalışan (ücretli) servisi kullanarak çevreyi gezebilir.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve feribot terminaline gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior Üç Kişilik Oda
Superior
Superior Dört Kişilik Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Üç Kişilik Oda
Room
Standard Dört Kişilik Oda
Room
Panoramic Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x