Hotel Corsaro Nero

Medio Campidano, Portu Maga
Hotel Corsaro Nero Öne Çıkan Resim
Hotel Corsaro Nero Dış Mekan
Hotel Corsaro Nero Dış Mekan
Hotel Corsaro Nero Yerinde Yemek
Hotel Corsaro Nero Yerinde Yemek
Image More +32 fotoğraf
Hotel Corsaro Nero
Localita Portu Maga Medio Campidano, Portu Maga

Hotel Corsaro Nero misafirlere Arbus bölgesinde, plaj yakınında, Portu Maga Beach ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Spiaggia di Portu Maga ile yaya olarak 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Spiaggia di Gutturu Flumini ile 1,3 mi (2,2 km) ve Campu sali ile 1,7 mi (2,8 km) mesafede.

Ristorante Corsaro Nero, Hotel Corsaro Nero misafirlerine yemek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.30 ve 10.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 5 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Teras, Deniz Manzaralı
Room
Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x