Hotel Villaggio Sabbie d'Oro

Medio Campidano, Arbus
Hotel Villaggio Sabbie d'Oro Genel
Hotel Villaggio Sabbie d'Oro Öne Çıkan Resim
Hotel Villaggio Sabbie d'Oro Dış Mekan
Hotel Villaggio Sabbie d'Oro Dış Mekan
Hotel Villaggio Sabbie d'Oro İç Mekan
Image More +19 fotoğraf
Hotel Villaggio Sabbie d'Oro
Localita Sabbie D'Oro snc Medio Campidano, Arbus

Hotel Villaggio Sabbie d'Oro misafirlere Arbus bölgesinde, plajda ve Is Arenas S'Acqua e S'Ollastu yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Pistis Plajı ile 2,1 mi (3,4 km) ve Torre dei Corsari Plajı ile 2,9 mi (4,7 km) mesafede.

Hotel Villaggio Sabbie d'Oro misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Ücretsiz bir kahvaltı dâhildir.

13 odada buzdolabı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirlere danışma (concierge) hizmetleri, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic Dört Kişilik Oda, 1 Yatak Odası
Room
Basic Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x