Vila Lux Hotel

Montenegro Coast (karadağ Kıyısı), Budva
Vila Lux Hotel Genel
Vila Lux Hotel Öne Çıkan Resim
Vila Lux Hotel Dış Mekan
Vila Lux Hotel Dış Mekan
Vila Lux Hotel Dış Mekan
Image More +75 fotoğraf
Vila Lux Hotel
Jadranski put bb Montenegro Coast (karadağ Kıyısı), Budva

Vila Lux Hotel misafirlere Budva merkezinde, TQ Plaza yakınında ve Trg Između Crkava ile yürüyerek 7 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Kotor Körfezi ile 13 mi (20,9 km) ve Porto Montenegro ile 14,6 mi (23,5 km) mesafede.

Otelin kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunan 18 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu Akdeniz stili otelde ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Şehir Manzaralı
Standard
Standard Tek Kişilik Oda
Family
Family Oda, Teras, Şehir Manzaralı (Standard)
Dört
Dört Kişilik Oda, Balkon, Şehir Manzaralı
Classic
Classic Üç Kişilik Oda, Şehir Manzaralı
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda, Şehir Manzaralı
Apartment,
Apartment, 1 Bedroom - Annex building

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x