Budva Otelleri Ara

En uygun Budva otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Budva otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Budva Hakkında

Karadağ’ın Adriyatik Denizi’ne kıyısı bulunan kenti Budva, bölgedeki en önemli tatil lokasyonlarından birisi olmayı başardı. Kentte 74’ten fazla tesis turistlere kapılarını her mevsim açık tutuyor. Budva’da ağırlıklı olarak yerel işletmelerin varlığından söz edilebilir. Bunun yanı sıra lüks otellerin yanı sıra pansiyon konseptinde yerler de bulunuyor. Lüks otellerde konuklara odalarda birçok özellik sunuluyor. Bu otellerin genel hizmet çerçevesinde ise, spordan sağlık ve spaya, iş alanında aktiviye kadar pek çok detay düşünülmüş. Budva’da yer alan yerel işletmeler ise, klasik oda içi hizmetlerini sunuyor. Bunun yanı sıra konaklama tesisleri genelinde ise lüks otellerde bulunan imkanların büyük çoğunluğu yer almıyor.

Budva’da Eski Şehir, Budva Şehir Müzesi, Budva Modern Galerisi, Stevi Stefan Adası, Stevi Nikola Adası, The Citadel (Hisar), Mogren Plajı, Jaz Plajı, Roma döneminden kalma Nekropol kalıntıları, Budva Eski Şehri, Podmaine Manastırı gezilip, görülebilecek alanlar arasında yer alıyor. Budva’ya  ülkemizden direkt uçuş bulunmuyor. Dolayısıyla kente Karadağ’ın başkenti Podgorica üzerinden gidebilirsiniz. Başkente direkt uçuş bulunuyor ve yaklaşık olarak 1 saat 45 dakika sürüyor.

Budva Seyahat Yazıları

Budva Sıkça Sorulan Sorular

Budva’da bulunan en iyi 5 yıldızlı oteller hangileri?

Budva’daki popüler 5 yıldızlı oteller içerisinde Maestral Resort & Casino ve Splendid Conference & Spa Resort bulunuyor.

Budva’da bulunan en iyi ucuz oteller hangileri?

Budva’daki popüler ucuz oteller içerisinde D&D Apartments Budva, Hotel M Club ve Apartments Krug bulunuyor.