Marinero Apartments

Montenegro Coast (karadağ Kıyısı), Budva
Marinero Apartments Genel
Marinero Apartments Öne Çıkan Resim
Marinero Apartments Dış Mekan
Marinero Apartments Dış Mekan
Marinero Apartments Dış Mekan
Image More +205 fotoğraf
Marinero Apartments
35 Jadranski put Montenegro Coast (karadağ Kıyısı), Budva

Marinero Apartments misafirlere Budva merkezinde, TQ Plaza yakınında ve Slovenska Plajı ile yürüyerek 7 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu apart daire Kotor Körfezi ile 12,9 mi (20,8 km) ve Porto Montenegro ile 14,6 mi (23,5 km) mesafede.

Serinletici bir içecekle rahatlamak için 20 plaj barı ideal.

Misafirler buzdolabı ve LCD televizyon bulunan 11 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Select Comfort yatağınızda kuştüyü yorgan ve Frette Italian çarşaf takımı bulunur. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu apart dairede misafirler için ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, ortak alanda televizyon ve resepsiyon salonu vardır. (Ücretsiz) plaj servisiyle sörf alanına ve kumsala ulaşmak çok kolay.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Romantic
Romantic Stüdyo Süit (1)
Romantic
Romantic Stüdyo Süit, Sigara İçilmez, Bahçe Manzaralı
Romantic
Romantic Tek Büyük Yataklı Oda
Design
Design Apart Daire (7)
Comfort
Comfort Apart Daire (11)
Romantic
Romantic Apart Daire
Premium
Premium Apart Daire (12)
Premium
Premium Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x