Viet House Homestay

Orta Vietnam, Cam Chau
Viet House Homestay Genel
Viet House Homestay Genel
Viet House Homestay Genel
Viet House Homestay Öne Çıkan Resim
Viet House Homestay Dış Mekan
Image More +42 fotoğraf
Viet House Homestay
313 Cua Dai Street Orta Vietnam, Cam Chau

Viet House Homestay misafirlere Hoi An (Hoi An Kent Merkezi) bölgesinde, Hoi An Nehir Kıyısı yakınında ve Chua Cau Köprüsü ile 3 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu plaj olan oda ve kahvaltı sunan otel Hoi An Pazarı ile 2,2 km (1,4 mi) ve Cua Dai Plajı ile 3,1 km (2 mi) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için oda ve kahvaltı sunan otelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 8 klimalı oda minibar ve LED televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz günlerini özel plajda geçirebilir. Ayrıca misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için açık havuz ve spa küveti gibi eğlenme ve dinlenme imkânları sunmaktayız. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır. Misafirler 4 km içinde çalışan (ücretli) servisi kullanarak çevreyi gezebilir.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve hızlı giriş mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve kruvaziyer terminali gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior garden
Room
Deluxe garden
Room
Family garden

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x