East West Villa

Orta Vietnam, Cam Chau
East West Villa Öne Çıkan Resim
East West Villa Dış Mekan
East West Villa Dış Mekan
East West Villa Dış Mekan
East West Villa Dış Mekan
Image More +107 fotoğraf
East West Villa
294 Cua Dai Street Orta Vietnam, Cam Chau

East West Villa misafirlere Hoi An (Hoi An Kent Merkezi) bölgesinde, Hoi An Nehir Kıyısı ve Ba Le Pazarı yakınında. Bu otel My Khe Plajı ile 12,2 mi (19,7 km) ve Cua Dai Plajı ile 2,1 mi (3,3 km) mesafede.

Otelin restoran, misafirlere içecek yapılan bar/oturma salonu ve açık havada yemek servisi ayrıcalığıyla dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 16 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirler için özel banyoda derin küvetler ve saç kurutma makinesi. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz, spor salonu ve kiralık bisiklet dâhil dinlenme olanaklarından yararlanmayı unutmayın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Villa,
Villa, Balkon (Happiness)
Room
Villa (Harmony)
Room
Villa (Home)
Room
Villa (Honey)
Room
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x