Pink House Homestay

Orta Vietnam, Cam Chau
Pink House Homestay Genel
Pink House Homestay Öne Çıkan Resim
Pink House Homestay İç Mekan
Pink House Homestay İç Mekan
Pink House Homestay Kahvaltı
Image More +32 fotoğraf
Pink House Homestay
183/5 Le Thanh Tong Cam Chau Orta Vietnam, Cam Chau

Pink House Homestay misafirlere Hoi An (Hoi An Kent Merkezi) bölgesinde, Ba Le Pazarı ve Hoi An Nehir Kıyısı ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon My Khe Plajı ile 11,4 mi (18,4 km) ve Cua Dai Plajı ile 2,2 mi (3,6 km) mesafede.

Pansiyonda belirli saatlerde oda servisi sunuluyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 5 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Sigara İçilmez
Superior
Superior Süit, Balkon
Süit,
Süit, Sigara İçilmez
Room
Superior Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x