Vien Dong Hotel Phu My Hung

Güney Vietnam, Tan Phong
Vien Dong Hotel Phu My Hung Genel
Vien Dong Hotel Phu My Hung Genel
Vien Dong Hotel Phu My Hung Genel
Vien Dong Hotel Phu My Hung Öne Çıkan Resim
Vien Dong Hotel Phu My Hung Dış Mekan
Image More +87 fotoğraf
Vien Dong Hotel Phu My Hung
R4-27, R4-28 Hung Phuoc 3 Phu My Hung Güney Vietnam, Tan Phong

Vien Dong Hotel Phu My Hung konaklamanızda Ho Chi Minh City (Quận 7) bölgesinde, SC VivoCity ve Starlight Köprüsü ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu aile dostu otel The Cresent Alışveriş Merkezi ile 1,4 km (0,9 mi) ve Saigon Sergi ve Kongre Merkezi ile 2 km (1,2 mi) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca otelde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler ücretli ve ücretsiz ürünlerle dolu minibar ve düz ekran televizyon bulunan 34 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odanızda bir memory foam (visko elastik) yatak bulunur. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Banyolarda derin küvetler ve geniş duş başlıkları bulunur.

Misafirler gece kulübü gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya çatı katında teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. Misafirler 20000 km içinde çalışan (ücretli) servisi kullanabilir.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Süit (VIP)
Room
Standard Tek Kişilik Oda
Room
Superior Tek Kişilik Oda
Room
Oda, Bağlantılı Odalar
Room
Üç Kişilik Oda
Room
Deluxe Suite
Room
VIP Room

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x