Meixing Apartment

Güney Vietnam, Tan Phong
Meixing Apartment Öne Çıkan Resim
Meixing Apartment Dış Mekan
Meixing Apartment Dış Mekan
Meixing Apartment Dış Mekan
Meixing Apartment Dış Mekan
Image More +45 fotoğraf
Meixing Apartment
46 Hung Phuoc 4 Street, District 7 Güney Vietnam, Tan Phong

Meixing Apartment konaklamanızda Ho Chi Minh City bölgesinde, Ben Thanh Pazarı ile 6,1 km (3,8 mi) ve Saigon Meydanı ile 6,3 km (3,9 mi) mesafede olacaksınız. Bu apart daire Pham Ngu Lao Backpacker Area ile 6,7 km (4,2 mil) ve An Dong Pazarı ile 7,6 km (4,7 mil) mesafede.

Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 12 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 42-inç LCD televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya spor salonu gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu apart dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı vardır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Kule
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Panoramic Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası, Kule
Room
Grand Üç Kişilik Oda
Room
Basic Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x