Vida Homes Condo Resort

Negros Adası, Dauin
Vida Homes Condo Resort Genel
Vida Homes Condo Resort Genel
Vida Homes Condo Resort Genel
Vida Homes Condo Resort Genel
Vida Homes Condo Resort Genel
Image More +149 fotoğraf
Vida Homes Condo Resort
Washington Street, District 3 Negros Adası, Dauin

Dauin bölgesindeki Vida Homes Condo Resort misafirlere okyanus kıyısında, Dauin Kilisesi ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Belfry ile 12 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı apart daire Malatapay Pazarı ile 12,6 km ve St Catherine of Alexandria Cathedral ile 13,7 km mesafede.

Pura Vida yemek servisi için ideal, ayrıca apart dairede 24 saat oda servisi sunuluyor. Misafirlere içecek servisi yapan bar/oturma salonu, plaj bar veya havuz kenarı barı mevcut. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 28 klimalı odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj ve vücut bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için 3 açık yüzme havuzu, sauna ve spor salonu mevcuttur. Bu apart dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, limuzin hizmeti ve hızlı giriş mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Apart Daire, 2 Yatak Odası, Havuz Manzaralı
Premium
Premium Villa, 3 Yatak Odası, Havuz Manzaralı
Room
Deluxe Apart Daire, 1 Yatak Odası, Havuz Manzaralı
Room
Premium Apart Daire, 1 Yatak Odası, Plaj Manzaralı
Room
Premium Çatı Katı Süiti (Penthouse), 2 Yatak Odası, Plaj Manzaralı
Room
Premium Villa, 2 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x