Sierra Resort

Negros Adası, Dauin
Sierra Resort Genel
Sierra Resort Genel
Sierra Resort Genel
Sierra Resort Öne Çıkan Resim
Sierra Resort Dış Mekan
Image More +85 fotoğraf
Sierra Resort
Lipayo Negros Adası, Dauin

Sierra Resort misafirlere Dauin bölgesinde, plajda ve Dauin Kilisesi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Talinis Dağı ile 7,3 mi (11,7 km) ve Robinsons Alışveriş Merkezi ile 7,8 mi (12,6 km) mesafede.

Yerel ve uluslararası mutfak sevenler için Santiago ideal; otelin restoran içecek servisi yapılan bir bar/oturma salonu ve okyanus manzarasıyla dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

30 klimalı oda mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

2 açık yüzme havuzu ile keyif sürün veya karaoke dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, Havuz Manzaralı
Oda,
Oda, Özel Banyo, Bahçe Manzaralı
Room
King Deluxe Room
Room
Sea View Deluxe Room
Room
Deluxe Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Deluxe Oda, 1 Yatak Odası, Kısmi Deniz Manzarası
Room
Family Ev, Plaj Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x