Viceroy Riviera Maya

Yucatan Yarımadası, Playa del Carmen
Viceroy Riviera Maya Öne Çıkan Resim
Viceroy Riviera Maya Dış Mekan
Viceroy Riviera Maya Dış Mekan
Viceroy Riviera Maya Dış Mekan
Viceroy Riviera Maya Kahvaltı
Image More +65 fotoğraf
Viceroy Riviera Maya
Playa Xcalacoco Frac 7 Yucatan Yarımadası, Playa del Carmen

Playa del Carmen bölgesindeki Viceroy Riviera Maya misafirlere okyanus kıyısında, Playa Xcalacoco ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve 28 de Julio Meydanı ile 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı resort otel Xcaret Ekoloji ve Tema Parkı ile 10,6 mi (17,1 km) ve Quinta Avenida ile 3,7 mi (5,9 km) mesafede.

Coral Restaurant + Bar yemek servisi için ideal, bu resort otelde toplam 2 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Misafirler için içecek servisi yapılan bar/oturma salonu, plaj bar veya havuz kenarı barı vardır. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 41 odada özel atlama havuzu ve düz ekran televizyon vardır. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir, ayrıca iyi vakit geçirmeniz için DVD oynatıcı ve uydu kanalları vardır. Misafirlerimize emanet kasası, ücretsiz gazete servisi ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz için sağlık kulübü, açık havuz ve spa küveti mevcuttur. Bu resort otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, limuzin hizmeti ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Villa, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Viceroy
Viceroy Villa with Private Pool and Deck
Room
Luxury Villa, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Royal Villa
Room
Villa, Denize Sıfır
Room
Premium Villa
Room
Signature Villa
Room
Villa, Okyanus Manzaralı (Two Level)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x