Playa del Carmen Otelleri Ara

En uygun Playa del Carmen otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Playa del Carmen otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Playa del Carmen Hakkında

Latin Amerika ülkesi Meksika’ya bağlı Playa del Carmen, turkuaz mavisi muhteşem koyları ve birbirinden lüks otelleriyle bölgede tatilin başlıca adreslerinden. Sıcak iklimi sayesinde Playa del Carmen denize girmek, sahilde güneşlenmek veya hamakta yatarak manzarayı seyretmek gibi keyifli aktiviteler için son derece elverişli. Bölgede ayrıca birbirinden farklı şekilleri ve tatlarıyla seyahatinizi renklendirecek tropikal meyveleri tatma şansı bulabilirsiniz. Mavi ile yeşilin kuşkusuz en güzel tonlarından bazılarına tanıklık edebileceğiniz Playa del Carmen, Meksika’nın turistik eyaletlerinden Quintana Roo sınırlarında yer alıyor. Hayranlık uyandıran tarihi ve doğal güzelliklerin hemen yanı başında bulunan şehrin nüfusu ise 150 bin civarında.  

Şnorkelle veya tüplü dalışa son derece elverişli sahilleri barındıran Playa Del Carmen’de keyifli zaman geçirmek adına ziyaretçilere sayısız seçenek sunuluyor. Kıyıdan hareket eden teknelere binerek bambaşka dünyalara doğru keşif yolculuğuna çıkabilir veya Yucatán bölgesinin tarihi zenginliklerini görme şansı bulabilirsiniz. Önceleri çok daha sakin bir balıkçı kasabası olan Playa del Carmen günümüzde beyaz kumları ve lüks otelleriyle tatilden beklentileri fazlasıyla karşılıyor. Maya uygarlığından günümüze dek ulaşan tarihi yerleri gezdikten sonra keyifli bir yemek molası vermek isterseniz, adımlarınızı merkezde bulunan şık restoranlara çevirebilirsiniz. 

Tüm bu muazzam özelliklerinin yanı sıra Playa del Carmen dünyanın en büyük resiflerinden birinin hemen yakınında bulunuyor. Bu sayede bölge özellikle dalış meraklıları için çok daha nefes kesici hale geliyor. Ayrıca yine Playa del Carmen yakınında yer alan Rio Secreto gibi doğal çukurları ziyaret ederek yıllarca hafızanızda yer edinecek deneyimler kazanabilirsiniz. Playa del Carmen’de sabah kahvaltılarında genellikle rengarenk tropikal meyveler tercih ediliyor. Öğle ve akşam yemeklerinde ise deniz ürünlerinden çeşitli salata ve yerel yemeklere uzanan geniş yelpazede seçiminizi yapabilirsiniz.