Mvngata Beach Hotel

Playa del Carmen
Mvngata Beach Hotel Dış Mekan
Mvngata Beach Hotel Dış Mekan
Mvngata Beach Hotel Dış Mekan
Mvngata Beach Hotel Dış Mekan
Mvngata Beach Hotel Dış Mekan
Image More +57 fotoğraf
Mvngata Beach Hotel
Cerrada Zona Costera, Manzana 91 Lote 21 , Playa del Carmen

Playa del Carmen bölgesindeki Mvngata Beach Hotel misafirlere okyanus kıyısında, 28 de Julio Meydanı ve Guadalupe Kilisesi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Xcaret Ekoloji ve Tema Parkı ile 10,8 mi (17,3 km) ve Quinta Avenida ile 3,8 mi (6,1 km) mesafede.

Meksika mutfağı alanında uzman olan MVNGATA Kitchen yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 3 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Misafirlere içecek servisi yapan havuz kenarı barı ve 2 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve öğlen arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 23 klimalı odada minibar ve espresso kahve makinesi mevcuttur. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 32-inç Akıllı televizyonlar ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve saç kurutma makinesi bulunur.

Misafirlerimiz günlerini özel plajda geçirebiir veya 2 açık yüzme havuzu keyfi sürebilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde alışveriş sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane mevcuttur. Playa del Carmen bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 4036 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, Okyanusa Sıfır
Room
Deluxe Oda, Okyanus Manzaralı
Room
Premium Oda, Okyanusa Sıfır
Room
Panoramic Süit, Okyanusa Sıfır
Room
Bridal Oceanfront
Room
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x