Velas Condos

Yucatan Yarımadası, Puerto Morelos
Velas Condos Öne Çıkan Resim
Velas Condos Dış Mekan
Velas Condos Dış Mekan
Velas Condos Oda Manzaraları
Velas Condos Oda Manzaraları
Image More +58 fotoğraf
Velas Condos
Av. Javier Rojo Gomez Calle Plutarco Elias Calles SMZA MZ 13, Lote 2-15 Yucatan Yarımadası, Puerto Morelos

Puerto Morelos bölgesindeki Velas Condos misafirlere plajda, Puerto Morelos Ulusal Deniz Parkı ile Ojo de Agua Plajı 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan apart daire Moon Palace Golf Club ile 13,8 mi (22,1 km) ve Maroma Plajı ile 13,3 mi (21,4 km) mesafede.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 13 klimalı odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 34-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu apart dairede misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Havuz Manzaralı
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası, Okyanus Manzaralı
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Kısmi Deniz Manzaralı
Room
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Şehir Manzaralı
Room
Apart Daire, 2 Yatak Odası, Kısmi Deniz Manzarası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x