Casa Agua Azul

Yucatan Yarımadası, Puerto Morelos
Casa Agua Azul Öne Çıkan Resim
Casa Agua Azul Dış Mekan
Casa Agua Azul Dış Mekan
Casa Agua Azul Dış Mekan
Casa Agua Azul Dış Mekan
Image More +53 fotoğraf
Casa Agua Azul
Av. Javier Rojo Gomez, SM2, L4, Mz15 Yucatan Yarımadası, Puerto Morelos

Bu tatil evi misafirlere Puerto Morelos bölgesinde, deniz kıyısında, Ojo de Agua Plajı ve Puerto Morelos Ulusal Deniz Parkı yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı tatil evi Moon Palace Golf Club ile 13,8 mi (22,2 km) ve Maroma Plajı ile 13,4 mi (21,5 km) mesafede.

Bu tatil evi misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor.

Klimalı bu tatil evinde mutfak, buzdolabı ve fırın var. Size özel, balkon veya veranda vardır. Keyifli vakit geçirmeniz için 32-inç düz ekran televizyon ve kablolu TV kanalları sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var. Misafirlerin konforu için telefon, dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa sunulmaktadır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya çatı katında teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu tatil evinde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları vardır.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Villa, 3 Yatak Odası, Okyanus Manzaralı, Denize Bakan

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x