Vaticana Residenza Ottaviani

Roma
Vaticana Residenza Ottaviani Öne Çıkan Resim
Vaticana Residenza Ottaviani Dış Mekan
Vaticana Residenza Ottaviani Dış Mekan
Vaticana Residenza Ottaviani Dış Mekan
Vaticana Residenza Ottaviani Dış Mekan
Image More +57 fotoğraf
Vaticana Residenza Ottaviani
via Plinio 7 Cap 00193 , Roma

Vaticana Residenza Ottaviani misafirlere Roma merkezinde, Piazza Navona ve Villa Borghese ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Trevi Çeşmesi ile 1,3 mi (2 km) ve Pantheon ile 1,7 mi (2,8 km) mesafede.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 3 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere masa ve ütü/ütü masası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca otelde alışveriş ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı çıkış, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Süit, 2 Yatak Odası, Bağlantılı Odalar

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x