OM2Rome

Roma
OM2Rome Genel
OM2Rome Genel
OM2Rome Öne Çıkan Resim
OM2Rome Dış Mekan
OM2Rome İç Mekan
Image More +77 fotoğraf
OM2Rome
Via Boezio, 6 , Roma

OM2Rome Roma merkezinde, Via Cola di Rienzo ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Chiesa Valdese ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Castel Sant’Angelo ile 0,5 km (0,3 mil) ve Adalet Sarayı ile 0,9 km (0,5 mil) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca oda ve kahvaltı sunan otelde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 11.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 6 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için valiz dolabı ve asansör vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Apart Daire, 1 Yatak Odası
Room
Superior Apart Daire, 1 Yatak Odası
Room
Superior Apart Daire, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x