Vansana Riverside Hotel

Vientian
Vansana Riverside Hotel Genel
Vansana Riverside Hotel Öne Çıkan Resim
Vansana Riverside Hotel Dış Mekan
Vansana Riverside Hotel Yerinde Yemek
Vansana Riverside Hotel Yerinde Yemek
Image More +26 fotoğraf
Vansana Riverside Hotel
Ban Sithane Neua, Sikhottabong District , Vientian

Vansana Riverside Hotel misafirlere Vientian bölgesinde, havaalanı yakınında, Chao Fa Ngum Heykeli ile 5 dakika yürüme mesafesinde ve Lao National History Museum ile yaya olarak 11 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Thai-Laos Dostluk Köprüsü ile 13,6 mi (21,8 km) ve Ban Anou Gece Pazarı ile 1 mi (1,6 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün self servis servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 77 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için açık havuz, ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği bulunmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x