Nalinthone Guesthouse

Vientian
Nalinthone Guesthouse Öne Çıkan Resim
Nalinthone Guesthouse Dış Mekan
Nalinthone Guesthouse Dış Mekan
Nalinthone Guesthouse İç Mekan
Nalinthone Guesthouse Kahvaltı
Image More +24 fotoğraf
Nalinthone Guesthouse
Quai Fa Ngum , Vientian

Vientian bölgesindeki Nalinthone Guesthouse konaklamanızda, Chao Fa Ngum Heykeli ve Lao National History Museum ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu pansiyon Thai-Laos Dostluk Köprüsü ile 13,5 mi (21,8 km) ve Ban Anou Gece Pazarı ile 1 mi (1,6 km) mesafede.

Nalinthone Guesthouse misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli İngiliz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 12 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için hızlı giriş, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x