Mekong Hotel

Vientian
Mekong Hotel Genel
Mekong Hotel Genel
Mekong Hotel Öne Çıkan Resim
Mekong Hotel Dış Mekan
Mekong Hotel Dış Mekan
Image More +44 fotoğraf
Mekong Hotel
Ban Sithan Neua, Souphanouvong Road P.O. Box 2161 , Vientian

Mekong Hotel misafirlere Vientian merkezinde, Chao Fa Ngum Heykeli yakınında ve Lao National History Museum ile yürüyerek 8 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Thai-Laos Dostluk Köprüsü ile 13,7 mi (22 km) ve Ban Anou Gece Pazarı ile 0,9 mi (1,4 km) mesafede.

Otelin Çin mutfağı alanında uzman restoranı Beijing restaurant misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 53 klimalı oda buzdolabı ve LED televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır. Misafirlerimize telefon ve emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için gece kulübü ve karaoke bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve tur/bilet desteği sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit,
Süit, 1 Yatak Odası, Sıcak Su Havuzu
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda (B Type)
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda (A Type)
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Executive Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Buzdolabı, Nehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x