Hôtel Résidence Au Sable Blanc

Antsiranana Province, Madirokely
Hôtel Résidence Au Sable Blanc Genel
Hôtel Résidence Au Sable Blanc Öne Çıkan Resim
Hôtel Résidence Au Sable Blanc Dış Mekan
Hôtel Résidence Au Sable Blanc Dış Mekan
Hôtel Résidence Au Sable Blanc Dış Mekan
Image More +89 fotoğraf
Hôtel Résidence Au Sable Blanc
Madirokely beach Antsiranana Province, Madirokely

Hôtel Résidence Au Sable Blanc konaklamanızda Nosy Be bölgesinde, Madirokely Plajı ile 0,1 km (0,1 mi) ve Nosy Tanikely Ulusal Parkı ile 11,3 km (7 mi) mesafede olacaksınız. Bu plaj olan otel Lokobe Doğa Koruma Alanı ile 16,1 km (10 mi) mesafede.

LA TERRASSE yemek servisi için müsait, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için otelde ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Misafirlere her gün 7.30 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

15 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize vantilatör gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Stüdyo Süit
Standard
Standard Stüdyo
Panoramic
Panoramic Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Room
Apart Daire, Deniz Manzaralı (Feet in Water)
Room
Apart Daire, Deniz Manzaralı (first floor)
Room
Luxury Apart Daire, Deniz Manzaralı (second floor)
Room
Standard Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x