Vamos Addis Hotel

Addis Ababa
Vamos Addis Hotel Genel
Vamos Addis Hotel Öne Çıkan Resim
Vamos Addis Hotel İç Mekan
Vamos Addis Hotel Kahvaltı
Vamos Addis Hotel Yerinde Yemek
Image More +39 fotoğraf
Vamos Addis Hotel
Cameroon Street (Bole Brass) 50 meters from Yod Abyssinia , Addis Ababa

Vamos Addis Hotel misafirlere Addis Ababa (Bole) bölgesinde, Selam City Mall ve Medhane Alem Kilisesi ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı apart daire Edna Alışveriş Merkezi ile 0,9 mi (1,5 km) ve Etiyopya Dünya Bankası ile 1,6 mi (2,6 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca apart dairede belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 26 ayrı ayrı dekore edilmiş odada küçük mutfak, buzdolabı ve mikrodalga fırın mevcuttur. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için 32-inç plazma televizyon ve uydu kanalları mevcuttur. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Bu Belle Époque stili apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

İki
İki Ayrı Yataklı Oda, Şehir Manzaralı
Stüdyo
Stüdyo
Standard
Standard Oda, Balkon
Room
Junior Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x