Lucy Guest House B&B

Addis Ababa
Lucy Guest House B&B Genel
Lucy Guest House B&B Öne Çıkan Resim
Lucy Guest House B&B Dış Mekan
Lucy Guest House B&B Dış Mekan
Lucy Guest House B&B Dış Mekan
Image More +30 fotoğraf
Lucy Guest House B&B
Off Cameroon Street , Addis Ababa

Lucy Guest House B&B misafirlere Addis Ababa (Bole) bölgesinde, Selam City Mall yakınında ve Medhane Alem Kilisesi ile yaya olarak 3 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Edna Alışveriş Merkezi ile 0,5 mi (0,9 km) ve ECA Konferans Merkezi ile 2,5 mi (4 km) mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LCD televizyon olan 10 oda mevcuttur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve terlik vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca tur/bilet desteği ve yakındaki spor salonuna indirimli giriş imkânı sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Sigara İçilebilir
Room
Basic Tek Kişilik Oda
Room
İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x