The HUB Hotel

Addis Ababa
The HUB Hotel Genel
The HUB Hotel Genel
The HUB Hotel Genel
The HUB Hotel Genel
The HUB Hotel Genel
Image More +67 fotoğraf
The HUB Hotel
Bole Medhanialem- Moanco Road , Addis Ababa

The HUB Hotel size Addis Ababa merkezinde, Selam City Mall ve “Kızıl Terör” Şehitlerini Anma Müzesi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu spa olan otel Medhane Alem Kilisesi ile 0,9 mi (1,4 km) ve Edna Alışveriş Merkezi ile 1,2 mi (1,9 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

85 odada minibar ve LED televizyon mevcuttur. Ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi vardır. Banyolarda duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 6 toplantı odası vardır. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Executive
Executive Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sıcak Su Havuzu
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Çift Kişilik Yatak
Room
Standard Tek Kişilik Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Junior Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat
Room
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x