Valenti Rooms

Middle Dalmatia, Split
Valenti Rooms Öne Çıkan Resim
Valenti Rooms Dış Mekan
Valenti Rooms İç Mekan
Valenti Rooms İç Mekan
Valenti Rooms Banyo Tipleri
Image More +14 fotoğraf
Valenti Rooms
Starceviceva 16/1 Middle Dalmatia, Split

Valenti Rooms misafirlere Split bölgesinde, plaj yakınında, Arkeoloji Müzesi ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Ulusal Hırvatistan Tiyatrosu ile yaya olarak 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı pansiyon Bacvice Plajı ile 1,5 mi (2,4 km) ve Split Marinası ile 1,7 mi (2,7 km) mesafede.

Misafirlere her gün ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 5 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda (with extra bed, 2)
Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Balkon (3)
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon (5)
Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Birden Çok Yatak, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x