Vip Rooms

Middle Dalmatia, Split
Vip Rooms Öne Çıkan Resim
Vip Rooms Dış Mekan
Vip Rooms Dış Mekan
Vip Rooms İç Mekan
Vip Rooms İç Mekan
Image More +51 fotoğraf
Vip Rooms
7 Ulica Ante Starcevica Middle Dalmatia, Split

Vip Rooms Split merkezinde, Ulusal Hırvatistan Tiyatrosu ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Split Riva ile 8 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı pansiyon Poljud Stadyumu ile 1,8 km ve Bacvice Plajı ile 2,3 km mesafede.

Misafirlerimize ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler buzdolabı ve LED televizyon bulunan 4 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için Akıllı televizyonlar, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, lobide şömine ve tur/bilet desteği mevcuttur. (Ücretli) servis sizi yakındaki plaja veya alışveriş merkezine ulaştıracak.

Misafirler için hızlı çıkış, birden fazla dil bilen personel ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve kruvaziyer terminali gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon (VIP 3)
Deluxe
Deluxe Süit (VIP 1)
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı (VIP 4)
Room
Deluxe Süit, Balkon (VIP 2)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x