Ai Hostel

Split
Ai Hostel Genel
Ai Hostel Genel
Ai Hostel Genel
Ai Hostel Genel
Ai Hostel Öne Çıkan Resim
Image More +37 fotoğraf
Ai Hostel
2B Trg Hrvatske bratske zajednice , Split

Ai Hostel misafirlere Split merkezinde, Arkeoloji Müzesi ve Ulusal Hırvatistan Tiyatrosu ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu hostel Bacvice Plajı ile 1,4 mi (2,2 km) ve Diocletian Sarayı ile 1,5 mi (2,4 km) mesafede.

Hostelde misafirlere yemek servisi yapan kahve dükkânı/kafe kafe var. Ayrıca hafif yemek büfesi/şarküteri mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

4 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur.

Bu hostelde, sigara içmek için özel alanlar, yakın çevrede kaya tırmanışı veyakın çevrede mağara keşfi var. Eğlence aktiviteleri arasında yakın çevrede ziplining (makarlı iple kayma), yakın çevrede doğa yürüyüşü/bisiklet yolları ve yakın çevrede küçük motosiklet/moped kiralama bulunuyor.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, ortak kullanılan alanda bir mikrodalga fırın ve ortak kullanılan alanda bir buzdolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Ortak Ranzalı Oda, Sadece kadınlar için
Classic
Classic Ortak Ranzalı Oda
Classic
Classic Ortak Ranzalı Oda
Basic
Basic Ortak Ranzalı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x