Valcastello Dolomites Chalet & Polo Club

Eastern Dolomites (bölgesi), San Candido
Valcastello Dolomites Chalet & Polo Club Genel
Valcastello Dolomites Chalet & Polo Club Genel
Valcastello Dolomites Chalet & Polo Club Öne Çıkan Resim
Valcastello Dolomites Chalet & Polo Club Dış Mekan
Valcastello Dolomites Chalet & Polo Club Dış Mekan
Image More +65 fotoğraf
Valcastello Dolomites Chalet & Polo Club
Haselberg 15 Eastern Dolomites (bölgesi), San Candido

Valcastello Dolomites Chalet & Polo Club misafirlere San Candido bölgesinde, alışveriş merkezi bağlantılı, Dolomit ve Sextner Dolomiten Alta Pusteria ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu kayak dostu oda ve kahvaltı sunan otel Braies Gölü ile 12,4 mi (20 km) ve Misurina Gölü ile 15,3 mi (24,6 km) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca oda ve kahvaltı sunan otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler DVD oynatıcı ve LCD televizyon bulunan 6 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere ücretsiz şişe su ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Kayak alanına yürüme mesafesindeki bu oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca 24 saat açık spor salonu sunulmaktadır. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Süit
Room
Deluxe Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Family Süit, 2 Yatak Odası
Room
Dağ Evi
Room
Luxury Dağ Evi

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x