Sporthotel Tyrol

Eastern Dolomites (bölgesi), San Candido
Sporthotel Tyrol Genel
Sporthotel Tyrol Genel
Sporthotel Tyrol Genel
Sporthotel Tyrol Genel
Sporthotel Tyrol Öne Çıkan Resim
Image More +36 fotoğraf
Sporthotel Tyrol
Via Drava 12 Eastern Dolomites (bölgesi), San Candido

San Candido bölgesindeki Sporthotel Tyrol konaklamanızda, Sextner Dolomiten Alta Pusteria ve Dolomit yakınında konaklayacaksınız. Bu otel Braies Gölü ile 12,9 mi (20,7 km) ve Misurina Gölü ile 15,7 mi (25,3 km) mesafede.

Sporthotel Tyrol misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

22 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı keyfi sürün. Misafirlerimiz sauna ve spor salonu eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kayak dolabı vardır.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve kütüphane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Tek
Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x