Post Hotel - Adults Only

Eastern Dolomites (bölgesi), Italian Alps
Post Hotel - Adults Only Genel
Post Hotel - Adults Only Genel
Post Hotel - Adults Only Genel
Post Hotel - Adults Only Genel
Post Hotel - Adults Only Genel
Image More +83 fotoğraf
Post Hotel - Adults Only
Via Benedettini 10C Eastern Dolomites (bölgesi), Italian Alps

Post Hotel - Adults Only misafirlere San Candido bölgesinde, kayak pistlerinin yakınında, Dolomit ve Innichen Manastır Kilisesi ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı otel Braies Gölü ile 12,9 mi (20,8 km) ve Misurina Gölü ile 15,8 mi (25,5 km) mesafede.

Otelin bar/oturma salonu misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. İsteyenler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve oda servisi seçeneği de mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

42 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Burası kayak tutkunu misafirlerimiz için bir cennet ama kayak yapmayan misafirler için de kapalı havuz ve sauna var. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kayak dolabı sunulmaktadır. Ücretsiz kayak pisti servisiyle kısa sürede kayak alanına ulaşın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için tren istasyonundan otele ücretsiz transfer mevcuttur. Ayrıca (ücretli) otopark bulunur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Classic Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Junior Süit
Room
Deluxe Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x