Vaibhav

Bhāgalpur
Vaibhav Öne Çıkan Resim
Vaibhav Yerinde Yemek
Vaibhav Yerinde Yemek
Vaibhav Oda Düzeni
Vaibhav Oda Düzeni
Image More +21 fotoğraf
Vaibhav
M G Road Kacheri Chowk , Bhāgalpur

Bhāgalpur bölgesinde merkezi bir konaklama için Vaibhav ideal; Ruins of Vikramshila University ile 9 dakika mesafede olacaksınız. Bu otel Ajgaibinath Temple ile 11,6 mi (18,6 km) ve Goenka Shivalaya ile 17,3 mi (27,8 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz için 38 klimalı odada şömine ve düz ekran televizyon vardır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x