Hotel Sriyash Regency

Bhāgalpur
Hotel Sriyash Regency Öne Çıkan Resim
Hotel Sriyash Regency İç Mekan
Hotel Sriyash Regency Oda Manzaraları
Hotel Sriyash Regency Oda Manzaraları
Hotel Sriyash Regency Oda Manzaraları
Image More +24 fotoğraf
Hotel Sriyash Regency
D.N.Singh Road Veraity Chowk , Bhāgalpur

Bhāgalpur bölgesindeki Hotel Sriyash Regency konaklamanızda, Ruins of Vikramshila University ile 1,8 mi (2,8 km) ve Ajgaibinath Temple ile 11,4 mi (18,4 km) mesafede olacaksınız. Bu otel Goenka Shivalaya ile 18,7 mi (30,1 km) ve Vikramshila Ruins ile 30 mi (48,2 km) mesafede.

Restaurant yemek servisi için ideal, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 37 klimalı oda buzdolabı ve LED televizyon bulunmaktadır. Memory foam (visko elastik) yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve otelde alışveriş gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca düğün organizasyonu hizmeti ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Süit, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilebilir
Room
Executive Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Business Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x