Hotel Rajhans International

Bhāgalpur
Hotel Rajhans International Öne Çıkan Resim
Hotel Rajhans International Dış Mekan
Hotel Rajhans International Dış Mekan
Hotel Rajhans International İç Mekan
Hotel Rajhans International İç Mekan
Image More +35 fotoğraf
Hotel Rajhans International
M.g. Road, Kacheri Chowk, Bhagalpur , Bhāgalpur

Bhāgalpur bölgesindeki Hotel Rajhans International konaklamanızda, Ruins of Vikramshila University ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Ajgaibinath Temple ile 11,5 mi (18,6 km) ve Goenka Shivalaya ile 17,2 mi (27,7 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

33 klimalı oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Royal
Royal Süit
Room
Business İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Oda, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x