V20 Boutique Hotel By Locals

Orta Tayland, Phahonyothin
V20 Boutique Hotel By Locals Genel
V20 Boutique Hotel By Locals Genel
V20 Boutique Hotel By Locals Öne Çıkan Resim
V20 Boutique Hotel By Locals Dış Mekan
V20 Boutique Hotel By Locals Dış Mekan
Image More +123 fotoğraf
V20 Boutique Hotel By Locals
185 /1 Vibhavadi Rangsit 20 Alley Lane 3-4 Vibhavadi Rangsit Road Orta Tayland, Phahonyothin

V20 Boutique Hotel By Locals misafirlere Bangkok (Chatuchak) bölgesinde, Tayland Havayolları Pazarı ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Chatuchak Hafta Sonu Pazarı ile 15 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Pratunam Pazarı ile 7,1 km ve Siam Center Alışveriş Merkezi ile 9,1 km mesafede.

Otelin restoran misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki havuz kenarı barı misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler ücretli ve ücretsiz ürünlerle dolu minibar ve LCD televizyon bulunan 29 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz, sauna ve spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Deluxe with Balcony
Aquarium
Aquarium Suite, 1 King Bed
Luxury
Luxury Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Jakuzi
Room
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Executive Oda, Balkon
Room
Executive Süit, 2 Yatak Odası, Küçük Mutfak, Havuz Manzaralı
Room
Penthouse Suite
Room
Super Luxury Jacuzzi Room

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x