The Lux Ladprao 10

Phahonyothin
The Lux Ladprao 10 Genel
The Lux Ladprao 10 Genel
The Lux Ladprao 10 Genel
The Lux Ladprao 10 Öne Çıkan Resim
The Lux Ladprao 10 Dış Mekan
Image More +35 fotoğraf
The Lux Ladprao 10
212/38 Soi Ladprao 10, Ladprao Road Chom Phon, Chatuchak , Phahonyothin

The Lux Ladprao 10 misafirlere Bangkok (Chatuchak) bölgesinde, Zafer Anıtı ve Merkez Plaza Ladprao Alışveriş Merkezi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Siam Paragon Alışveriş Merkezi ile 5,7 mi (9,2 km) ve Khaosan Caddesi ile 7,5 mi (12,1 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca apart dairenin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Havuz kenarı barında misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün İngiliz servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 10 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve mikrodalga fırın bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için açık havuz ve spor salonu bulunmaktadır. Bu apart dairede misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı çıkış, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Apartment with Double Bed
Room
Apartment with Twin Bed

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x