V N E Hotel

Mekong Alçak Bölgeleri, Phnom Penh
V N E Hotel Genel
V N E Hotel Genel
V N E Hotel Genel
V N E Hotel Genel
V N E Hotel Genel
Image More +39 fotoğraf
V N E Hotel
#14 Street 178 Sangkat Boeng Raing Khan Daun Penh Mekong Alçak Bölgeleri, Phnom Penh

V N E Hotel misafirlere Phnom Penh merkezinde, Sorya Alışveriş Merkezi ve Merkez Pazarı ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Nehir Kıyısı ile 0,9 mi (1,5 km) ve Kraliyet Sarayı ile 1,2 mi (1,9 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 40 oda mevcuttur. Odanızda bir pillowtop/yastık üstlü yatak bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Misafirler için özel banyoda derin küvetler ve lüks banyo/kozmetik ürünleri.

Gece kulübü gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu Viktorya dönemi stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için 24 saat açık ofis, limuzin hizmeti ve hızlı giriş mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Superior Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x